Over ons

De Harput geschiedenis gaat terug van drie decennia familiebedrijf van vader naar zonen. Harput de heerlijke Turkse gerechten begon in 1980. De totale menselijke kracht was 2 enthousiaste en vastberaden individuen.  

In 1980 is ons restaurant genoemd naar de oude stad in Oost-Anatolië (de huidige provincie Elâzığ). Door de jaren heen hebben wij onze gerechtenkunnen perfectioneren middels shoarmakruiden, marinades en sauzen. Dit is alleen mogelijk geworden dankzij de meningen en recensies van onze multiculturele gasten. Onze gerechten zijn dan ook naar hun wensen aangepast.  

Hoewel begonnen als een klein levensmiddelenbedrijf outlet, wordt Harput altijd toegewijd aan de uiteindelijke kwaliteit van het eten te bieden, met heerlijke, vreugde en heerlijke gerechten.

Als gevolg van de wereldwijde veranderingen, veel verschillende culturen begonnen met het verzamelen in de stad Den Haag. Het is een mix van etniciteit en cultuur en etnische globalisering. Het voelen van de verandering rond, Harput aangepast met de verandering en begon op de wensen van andere culturen in het jaar 2000.

Voedsel voor iedereen, ons voedsel is zo lekker en hygiënisch, dat het op grote schaal wordt aanvaard door de mensen van alle culturen. We gebruiken geen kunstmatige smaakingrediënten en alles op ons eigen recept. Dit verzekert ons van de kwaliteit van het eten, en behoud van onderhoud smaak, kwaliteit bewaking en hygiëne 

Wij verwelkomen en beloven om de beste gerechten met een zeer vriendelijk personeel voor het verstrekken van u de ultieme smaak van het eten en het maken van uw ervaring onvergetelijk te bieden.