Over ons

De geschiedenis van Harput gaat drie decennia terug, een familiebedrijf dat van vader op zonen is overgegaan. De heerlijke Turkse gerechten van Harput vinden hun oorsprong in 1980, toen het bedrijf werd opgericht door twee enthousiaste en vastberaden individuen.

In 1980 werd ons restaurant vernoemd naar de oude stad in Oost-Anatolië, nu bekend als de provincie Elâzığ. Door de jaren heen hebben we onze gerechten geperfectioneerd met speciale shoarmakruiden, marinades en sauzen. Dit was alleen mogelijk dankzij de feedback en recensies van onze multiculturele gasten, waardoor we onze gerechten hebben aangepast aan hun wensen.

Wat ooit begon als een bescheiden levensmiddelenzaak, heeft Harput zich altijd ingezet voor het leveren van voedsel van de hoogste kwaliteit, vol van smaak en vreugde.

Met de wereldwijde culturele veranderingen begonnen diverse culturen zich te verzamelen in Den Haag, een stad die een smeltkroes van etniciteiten en culturen werd. Harput voelde deze verandering en paste zich in 2000 aan door rekening te houden met de wensen van verschillende culturen.

Ons voedsel is niet alleen smaakvol en hygiënisch, maar wordt ook breed geaccepteerd door mensen van alle culturen. We vermijden kunstmatige smaakstoffen en vertrouwen op onze eigen recepten. Dit garandeert de kwaliteit en smaak van ons eten, evenals een hoge standaard van hygiëne.

We heten u van harte welkom en beloven u de beste gerechten te serveren, bereid door ons vriendelijke personeel, om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.